TerrasBoot Huren in Utrecht

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk

Een Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Utrecht

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Utrecht. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Utrecht

Het huren van onze Terras boat is een geweldige manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een Terrasboot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten onlangs weer aanbevolen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boat is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen