Een comfortabele Terrasboot Huren in Zeist

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Bilthoven, Utrecht, Houten, Doorn, Heemstede, Soest

De comfortabele Terras Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in Zeist

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Zeist. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de comfortabele zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is minder motorvermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Terrasboot Huren in Zeist

Het huren van een Terrasboot is een ideale manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn Terras boats juist perfect voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terrasboten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je de Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen