Een TerrasBoot Huren in Houten

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Heemstede, Bunnik, Nieuwegein, Odijk, Vianen, Utrecht, Zeist, De Bilt, Culemborg, IJsselstein

Een Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Houten

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Houten. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Houten

Het online huren van onze Terras boot is een uitstekende ervaring om je waterleven te te beleven.

Een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten perfect voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terras om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar Terrasboten zijn passend en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende type boten zijn om te varen als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen