Een Terras Boot Huren in Houten

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Heemstede, Bunnik, Nieuwegein, Odijk, Vianen, Utrecht, Zeist, De Bilt, Culemborg, IJsselstein

Een Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Houten

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Houten. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Houten

Het huren van een Terras boat is een geweldige oplossing om je waterleven te ervaren.

Een paar uur in een Terras boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ze juist perfect voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten twee (of drie) Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier zijn enkele van de meest ervaren punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen   bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je onze Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe naar te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen