Huur comfortabele Terrasboot in Bilthoven

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. De Bilt, Zeist, Utrecht, Soesterberg, Bunnik, Odijk, Soest, Houten, Baarn, Heemstede

De comfortabele Terrasboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Bilthoven

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Bilthoven. En dat voordeel in kosten merk je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Bilthoven

Het huren van een Terrasboot is een uitstekende ervaring om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs meer aanbevolen door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen bij een activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan 12 mensen, alsmede coolboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te gaan varen als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je de Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe naar locaties te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terrasboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terrasboot is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boat

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen