Huur een comfortabele Terrasboot in Bunnik

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Odijk, Zeist, Houten, De Bilt, Heemstede, Utrecht, Bilthoven, Soesterberg, Nieuwegein, Doorn

Een comfortabele Party Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Bunnik

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Bunnik. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Party Boot!

Door de grote comfortabele banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is een lichte motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Bunnik

Het online huren van onze Terrasboot is een uitstekende manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten onlangs meer aangeprezen door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten gebruiken twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je een Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel naar plaatsen te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen