Huur comfortabele Terras Boot in Nieuwegein

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Heemstede, Vianen, Houten, IJsselstein, Utrecht, Bunnik, Veldhuizen, Heeswijk, Odijk, Sluis

De comfortabele Terras Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van Terras Boot Huren in Nieuwegein

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Nieuwegein. En dat voordeel ervaar je in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Nieuwegein

Het huren van onze Terras boat is een ideale oplossing om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn Terras boten perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats twee of drie Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier zijn een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boat is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen