Huur een Terrasboot in Veldhuizen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Vleuten, Harmelen, Heeswijk, Montfoort, IJsselstein, Utrecht, Woerden, Heemstede, Nieuwegein, Breukelen

De Lounge Boot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Veldhuizen

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Veldhuizen. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Veldhuizen

Het huren van een Terras boot is een perfecte oplossing om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terras boats juist ideaal voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen