Huur een Terrasboot in Veldhuizen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Vleuten, Harmelen, Heeswijk, Montfoort, IJsselstein, Utrecht, Woerden, Heemstede, Nieuwegein, Breukelen

De Lounge Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Veldhuizen

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Veldhuizen. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Veldhuizen

Het huren van onze Terras boot is een perfecte ervaring om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben Terrasboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terras boats juist ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep op een boot tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er veel type boten zijn om te gaan varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen