Een Terrasboot Huren in Uitgeest

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Castricum, Heemskerk, Limmen, Beverwijk, Boekel, Assendelft, Heiloo, IJmuiden, Alkmaar, Zaanstad

De Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Uitgeest

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Uitgeest. En dat voordeel in kosten zie je terug in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Uitgeest

Het huren van een Terrasboot is een geweldige manier om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs meer aangeprezen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terrasboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terrasboot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen