Huur Terrasboot in IJmuiden

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Beverwijk, Bloemendaal, Heemskerk, Spaarnwoude, Assendelft, Haarlem, Zandvoort, Uitgeest, Castricum, Heemstede

Een Terras Boat is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Waarom Terras Boat Huren in IJmuiden

Een Terras Boat is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in IJmuiden. En dat ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boat heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is een kleine motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in IJmuiden

Het huren van een Terrasboot is een ideale manier om het buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs weer aanbevolen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn Terrasboten perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terrasboot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen