Terrasboot Huren in Zaanstad

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Oostzaan, Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Assendelft, Halfweg, Halfweg, Spaarnwoude, Zwanenburg, Purmerend, Amsterdam

De Lounge Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Zaanstad

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Zaanstad. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Terrasboot Huren in Zaanstad

Het online huren van een Terras boot is een ideale manier om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer aanbevolen door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ze perfect voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen