Een Terras Boot Huren in Heiloo

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Limmen, Boekel, Alkmaar, Castricum, Uitgeest, Bergen, Sint Pancras, Heemskerk, Heerhugowaard, Beverwijk

Een Terrasboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Heiloo

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Heiloo. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Heiloo

Het online huren van onze Terras boat is een ideale oplossing om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een Terras boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boten ideaal voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen