Een comfortabele TerrasBoot Huren in Heiloo

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Limmen, Boekel, Alkmaar, Castricum, Uitgeest, Bergen, Sint Pancras, Heemskerk, Heerhugowaard, Beverwijk

Een comfortabele Terras Boat is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Waarom Terras Boat Huren in Heiloo

Een Terras Boat is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Heiloo. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boat heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Terras Boat!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boat alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Heiloo

Het online huren van onze Terrasboot is een perfecte manier om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een Terras boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn dit type boten perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terras boten zijn ideaal en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf passagiers, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om te gaan varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terrasboot is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen