comfortabele Terrasboot Huren in Limmen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Castricum, Heiloo, Uitgeest, Boekel, Heemskerk, Alkmaar, Beverwijk, Assendelft, Bergen, Sint Pancras

Een comfortabele Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Limmen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Limmen. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Limmen

Het online huren van een Terras boot is een geweldige manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn ze juist ideaal voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten twee of drie Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen