comfortabele Terrasboot Huren in Limmen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Castricum, Heiloo, Uitgeest, Boekel, Heemskerk, Alkmaar, Beverwijk, Assendelft, Bergen, Sint Pancras

Een comfortabele Terras Boat is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Voordelen van Terras Boat Huren in Limmen

Een Terras Boat is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Limmen. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boat heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Limmen

Het online huren van onze Terrasboot is een geweldige manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten juist ideaal voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten twee of drie Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen