Een comfortabele Terras Boot Huren in Assendelft

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Beverwijk, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest, Spaarnwoude, Oostzaan, IJmuiden, Halfweg, Zwanenburg, Castricum

De comfortabele Terrasboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Assendelft

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Assendelft. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Assendelft

Het online huren van onze Terrasboot is een geweldige oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn Terras boten juist zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met het gezin te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen . Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen