Huur een Terrasboot in Assendelft

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Beverwijk, Zaanstad, Heemskerk, Uitgeest, Spaarnwoude, Oostzaan, IJmuiden, Halfweg, Zwanenburg, Castricum

De Terras Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Assendelft

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Assendelft. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de huurprijzen van een Terras Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is minder vermogen al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Assendelft

Het huren van een Terras boot is een geweldige oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een Terras boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terrasboten juist perfect voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime meren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, of als je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen