comfortabele TerrasBoot Huren in Castricum

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Limmen, Uitgeest, Heemskerk, Heiloo, Beverwijk, Boekel, Assendelft, Alkmaar, IJmuiden, Bergen

De comfortabele Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Castricum

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Castricum. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Castricum

Het huren van een Terras boot is een perfecte ervaring om het waterleven te te beleven.

Een dag in een Terras boot op het water met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn Terras boats juist perfect voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep op een boot samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar Terras boten zijn ideaal en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel naar plaatsen te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen