Terras Boot Huren in Haarlem

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Heemstede, Spaarnwoude, Bennebroek, Bloemendaal, Zwanenburg, Hoofddorp, Halfweg, Zandvoort, Hillegom, IJmuiden

Een Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Haarlem

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Haarlem. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder vermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Haarlem

Het online huren van onze Terrasboot is een ideale manier om je buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn Terrasboten ideaal voor watersport op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten maken gebruik van twee Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen