Een comfortabele Terras Boot Huren in Bloemendaal

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Haarlem, IJmuiden, Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek, Zwanenburg, Beverwijk, Halfweg, Assendelft

Een comfortabele Terrasboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Bloemendaal

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Bloemendaal. En dat merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Terrasboot Huren in Bloemendaal

Het online huren van een Terras boot is een geweldige ervaring om het waterleven te ervaren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn Terras boten zeer geschikt voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot ons bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep mensen tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn mensen, alsmede koelboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar plaatsen te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen