TerrasBoot Huren in Spaarnwoude

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Zwanenburg, Halfweg, Haarlem, Bloemendaal, Assendelft, Heemstede, IJmuiden, Bennebroek, Hoofddorp, Beverwijk

De Terras Boat is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Waarom een Terras Boat Huren in Spaarnwoude

Een Terras Boat is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boat in Spaarnwoude. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boat. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terras Boat!

Door de comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boat heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is een lichtere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Spaarnwoude

Het online huren van een Terras boat is een geweldige ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn Terras boten zeer geschikt voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier zijn een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen