Huur een comfortabele Terrasboot in Bergen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Warmenhuizen, Alkmaar, Sint Pancras, Langedijk, Heiloo, Heerhugowaard, Boekel, Limmen, Rustenburg, Schagen

Een comfortabele Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Bergen

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Bergen. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Bergen

Het online huren van onze Terras boat is een perfecte manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn Terras boten juist ideaal voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen