Een comfortabele TerrasBoot Huren in Buren

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Dokkum, Stiens, Zevenhuizen, Kollum, Hoorn, Burgum, Buitenpost, Franeker, Halfweg, Winsum

De comfortabele Terrasboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Buren

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Buren. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Buren

Het huren van een Terras boot is een geweldige oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een type lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor watersport op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terras boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan twaalf mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om te varen als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar locaties te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen