comfortabele Terras Boot Huren in Dokkum

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Zevenhuizen, Kollum, Buitenpost, Burgum, Halfweg, Stiens, Surhuisterveen, Buren, De Jouwer, Noordhorn

De comfortabele Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Dokkum

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Dokkum. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Dokkum

Het huren van een Terras boot is een ideale oplossing om je waterleven te te beleven.

Een dag in een Terras boat op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn ze perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen