Huur een comfortabele Terras Boot in Kollum

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Buitenpost, Halfweg, Surhuisterveen, Zevenhuizen, Dokkum, De Jouwer, Burgum, Noordhorn, Zuidhorn, Leek

De comfortabele Terras Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Kollum

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Kollum. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat ervaar je in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Kollum

Het huren van onze Terras boot is een ideale oplossing om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn ze juist ideaal voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s . Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen