Een comfortabele Terras Boot Huren in Buitenpost

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Kollum, Halfweg, Surhuisterveen, Zevenhuizen, De Jouwer, Burgum, Dokkum, Noordhorn, Zuidhorn, Leek

De comfortabele Lounge Boot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Buitenpost

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Buitenpost. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Buitenpost

Het online huren van onze Terras boat is een geweldige manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn Terras boten juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten twee Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boat is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier geven we een paar van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen