Huur comfortabele Terras boot in Winsum

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Franeker, Bolsward, Kampen, Sneek, Harlingen, Stiens, Grou, Joure, Burgum, Zevenhuizen

De comfortabele Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Winsum

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Winsum. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Winsum

Het huren van onze Terras boot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terras boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn Terras boten ideaal voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier enkele van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen