Een comfortabele Terrasboot Huren in Hoorn

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Harlingen, Franeker, Buren, Stiens, Winsum, Kampen, Bolsward, Dokkum, Oost, Sneek

Een comfortabele Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Hoorn

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Hoorn. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Hoorn

Het online huren van een Terras boot is een geweldige oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terras boten juist ideaal voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot ons Terrasboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote wateren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar Terrasboten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 passagiers, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om te varen terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe naar plaatsen te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen