Huur Terrasboot in Franeker

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Winsum, Harlingen, Kampen, Bolsward, Stiens, Sneek, Grou, Hoorn, Joure, Burgum

Een Terras Boot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Voordelen van Terras Boot Huren in Franeker

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Franeker. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat zie je terug in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Franeker

Het online huren van een Terras boot is een uitstekende manier om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn ze ideaal voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten twee (of drie) Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen