Huur een comfortabele Terras Boot in Soesterberg

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Zeist, Bilthoven, Soest, De Bilt, Amersfoort, Bunnik, Odijk, Doorn, Woudenberg, Baarn

Een comfortabele Terras Boat is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Voordelen van een Terras Boat Huren in Soesterberg

Een Terras Boat is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boat in Soesterberg. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boat!

Door de groot formaat comfortabele banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is een kleinere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Soesterberg

Het huren van onze Terras boat is een ideale oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn Terrasboten juist perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee (of drie) Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier slechts een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om te varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je onze Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen