Terras Boot Huren in Vianen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Nieuwegein, Heemstede, IJsselstein, Houten, Sluis, Culemborg, Leerdam, Lopik, Heeswijk, Bunnik

Een Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Vianen

Een Lounge Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Vianen. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Vianen

Het huren van onze Terras boat is een geweldige ervaring om het waterleven te te beleven.

Een dag in een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten juist perfect voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten gebruiken twee Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen