Een Terras Boot Huren in Kortenhoef

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hilversum, Bussum, Laren, Weesp, Breukelen, Blaricum, Eemnes, Abcoude, Huizen, Vinkeveen

De Terras Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Kortenhoef

Een Terras Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Kortenhoef. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Terrasboot Huren in Kortenhoef

Het huren van onze Terrasboot is een perfecte oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn Terras boten ideaal voor activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terras om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen