Huur een comfortabele Terras Boot in Abcoude

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Vinkeveen, Diemen, Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam, Mijdrecht, Wilnis, Kortenhoef

Een comfortabele Terrasboot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Abcoude

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Abcoude. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Terrasboot Huren in Abcoude

Het online huren van een Terras boot is een perfecte oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn dit soort boten juist zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep aan boord samen bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn geschikt en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om naar locaties te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen