comfortabele Terrasboot Huren in Abcoude

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Vinkeveen, Diemen, Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam, Mijdrecht, Wilnis, Kortenhoef

De comfortabele Terrasboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Abcoude

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Abcoude. En dat merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Abcoude

Het huren van een Terrasboot is een ideale ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terras boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn Terras boats juist ideaal voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot Boot-Huur.nl in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terrasboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier geven we een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen