Huur comfortabele Terras boot in Bussum

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hilversum, Laren, Blaricum, Kortenhoef, Eemnes, Huizen, Zandvoort, Baarn, Weesp, Soest

Een comfortabele Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Bussum

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Bussum. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Bussum

Het online huren van onze Terras boot is een uitstekende ervaring om het waterleven te te beleven.

Een paar uur op een Terrasboot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn Terras boten ideaal voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats twee of drie Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen