comfortabele Terras Boot Huren in Bussum

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hilversum, Laren, Blaricum, Kortenhoef, Eemnes, Huizen, Zandvoort, Baarn, Weesp, Soest

Een comfortabele Terras Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Bussum

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Bussum. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat merk je als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Bussum

Het huren van onze Terras boot is een uitstekende oplossing om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs weer aanbevolen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn Terrasboten zeer geschikt voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons Terrasboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats twee (of drie) Terras om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen