Een comfortabele Terras Boot Huren in Bussum

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hilversum, Laren, Blaricum, Kortenhoef, Eemnes, Huizen, Zandvoort, Baarn, Weesp, Soest

Een comfortabele Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Bussum

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Bussum. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Bussum

Het huren van onze Terras boot is een uitstekende manier om het waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs weer aanbevolen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn Terrasboten zeer geschikt voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons Terrasboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee (of drie) Terras om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar Terras boten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om te varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen