Een comfortabele Terrasboot Huren in Hilversum

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bussum, Laren, Kortenhoef, Eemnes, Blaricum, Baarn, Zandvoort, Huizen, Soest, Bilthoven

Een comfortabele Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Hilversum

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Hilversum. En dat voordeel merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Hilversum

Het huren van een Terrasboot is een perfecte manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn Terras boats juist zeer geschikt voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen