Huur een Terrasboot in Hilversum

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bussum, Laren, Kortenhoef, Eemnes, Blaricum, Baarn, Zandvoort, Huizen, Soest, Bilthoven

De Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Hilversum

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Hilversum. En dat voordeel merk je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de comfortabele loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleine motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Hilversum

Het online huren van een Terras boat is een perfecte manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een Terrasboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terrasboten juist perfect voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote wateren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier zijn enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, of als iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral bij wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn ideaal en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 mensen, evenals koelers en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boat. Als je de Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om naar te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van de Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen