Huur een comfortabele Terras Boot in Blaricum

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Eemnes, Laren, Huizen, Bussum, Zandvoort, Hilversum, Baarn, Kortenhoef, Soest, Zevenhuizen

De comfortabele Terrasboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Blaricum

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Blaricum. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Blaricum

Het huren van onze Terras boat is een perfecte oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen