comfortabele TerrasBoot Huren in Blaricum

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Eemnes, Laren, Huizen, Bussum, Zandvoort, Hilversum, Baarn, Kortenhoef, Soest, Zevenhuizen

De comfortabele Party Boot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Waarom een Party Boot Huren in Blaricum

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Blaricum. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Terrasboot Huren in Blaricum

Het online huren van een Terras boat is een geweldige ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn Terras boten zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen