Een Terras Boot Huren in Huizen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum, Zandvoort, Almere, Hilversum, Baarn, Kortenhoef, Zevenhuizen

Een Terras Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Huizen

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Huizen. En dat merk je in de huurprijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat merk je in de huurprijzen van een Terras Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Huizen

Het online huren van onze Terras boat is een ideale oplossing om het buitenleven te ervaren.

Een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ze juist ideaal voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terras om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie . Ruimte is heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen