Een Terras Boot Huren in Zevenhuizen

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Doornsteeg, Amersfoort, Zandvoort, Baarn, Soest, Hoevelaken, Nijkerk, Eemnes, Leusden, Laren

De Terrasboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Zevenhuizen. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Het online huren van onze Terrasboot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een dag op een Terras boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn Terras boats zeer geschikt voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier een paar van de meest opgegeven punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen . Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is grootste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen