Terras Boot Huren in Bolsward

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Kampen, Sneek, Winsum, Harlingen, Franeker, Grou, Joure, Stiens, Lemmer, Burgum

Een Terras Boat is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Waarom Terras Boat Huren in Bolsward

Een Terras Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Bolsward. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Terras Boat!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Bolsward

Het online huren van onze Terras boot is een geweldige ervaring om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag op een op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boat

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen