Huur Terrasboot in Bolsward

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Kampen, Sneek, Winsum, Harlingen, Franeker, Grou, Joure, Stiens, Lemmer, Burgum

Een Terras Boat is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Voordelen van Terras Boat Huren in Bolsward

Een Terras Boat is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Bolsward. En dat voordeel zie je terug in de verhuur kosten van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boat heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel zie je terug in de verhuur kosten van een Terras Boat!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boat heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Bolsward

Het online huren van onze Terras boot is een geweldige ervaring om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn Terras boten zeer geschikt voor activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze Terras

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen