Huur comfortabele Terras boot in Heerhugowaard

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Sint Pancras, Langedijk, Rustenburg, Alkmaar, Bergen, Warmenhuizen, De Goorn, Avenhorn, Boekel, Heiloo

De comfortabele Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Heerhugowaard

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Heerhugowaard. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Heerhugowaard

Het online huren van onze Terrasboot is een geweldige oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers door grote voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn ze juist zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terrasboot is belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen