comfortabele Terrasboot Huren in Warmenhuizen

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bergen, Langedijk, Sint Pancras, Heerhugowaard, Schagen, Alkmaar, Rustenburg, Heiloo, Boekel, Limmen

Een comfortabele Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Warmenhuizen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Warmenhuizen. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Terrasboot Huren in Warmenhuizen

Het huren van een Terras boot is een uitstekende manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een Terras boat op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee of drie Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen