Huur een comfortabele Terras Boot in De Goorn

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Avenhorn, Rustenburg, Hoorn, Heerhugowaard, Sint Pancras, Halfweg, Langedijk, Alkmaar, Harderwijk, Purmerend

Een comfortabele Lounge Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in De Goorn

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in De Goorn. En dat voordeel ervaar je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Terrasboot Huren in De Goorn

Het online huren van onze Terras boat is een ideale ervaring om het waterleven te te beleven.

Een dag in een Terras boat op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn ze perfect voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier zijn een paar van de meest opgegeven punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s . Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen