Huur een comfortabele Terras boot in De Goorn

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Avenhorn, Rustenburg, Hoorn, Heerhugowaard, Sint Pancras, Halfweg, Langedijk, Alkmaar, Harderwijk, Purmerend

Een comfortabele Terrasboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in De Goorn

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in De Goorn. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in De Goorn

Het online huren van onze Terras boat is een ideale ervaring om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer aanbevolen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn Terras boten perfect voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boat is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen