Een comfortabele TerrasBoot Huren in Avenhorn

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. De Goorn, Rustenburg, Hoorn, Heerhugowaard, Halfweg, Purmerend, Sint Pancras, Langedijk, Alkmaar, Edam

Een comfortabele Terras Boot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Avenhorn

Een Terras Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Avenhorn. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is minder vermogen voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Avenhorn

Het huren van een Terras boot is een perfecte oplossing om het waterleven te te beleven.

Een dag op een Terras boot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn Terrasboten perfect voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar Terrasboten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan 12 mensen, alsmede koelers en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen