Huur comfortabele Terras Boot in Halfweg

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Purmerend, Edam, Oostzaan, Volendam, Landsmeer, Zaanstad, Avenhorn, Monnickendam, De Goorn, Rustenburg

De comfortabele Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Halfweg

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Halfweg. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Halfweg

Het huren van onze Terras boat is een geweldige manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn Terrasboten perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot ons Terrasboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar Terras boten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boat. Als je onze Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boat

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen