Huur Terras Boot in Halfweg

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Purmerend, Edam, Oostzaan, Volendam, Landsmeer, Zaanstad, Avenhorn, Monnickendam, De Goorn, Rustenburg

De Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Halfweg

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Halfweg. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Halfweg

Het huren van een Terras boat is een geweldige manier om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boten juist perfect voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen  op een boot samen bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar Terrasboten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan 12 passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om te varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boat. Als je onze Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om comfortabel te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen