Huur Terras Boot in Monnickendam

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Volendam, Edam, Purmerend, Landsmeer, Halfweg, Tuindorp Oostzaan, Oostzaan, Diemen, Zaanstad, Amsterdam

De Terrasboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Monnickendam

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Monnickendam. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Monnickendam

Het online huren van een Terras boat is een ideale oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een dag op een Terras boat op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs meer aanbevolen door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn Terras boten zeer geschikt voor watersport activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee (of drie) Terras om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen