Een comfortabele Terras Boot Huren in Volendam

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Edam, Monnickendam, Purmerend, Halfweg, Landsmeer, Oostzaan, Tuindorp Oostzaan, Avenhorn, Almere, Hoorn

De comfortabele Terras Boot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in Volendam

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Volendam. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terras Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een lichte motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Volendam

Het huren van onze Terras boat is een uitstekende manier om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een Terras boat op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn Terras boats juist perfect voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boat

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boat is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen