Huur een Terras Boot in Volendam

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Edam, Monnickendam, Purmerend, Halfweg, Landsmeer, Oostzaan, Tuindorp Oostzaan, Avenhorn, Almere, Hoorn

Een Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Volendam

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Volendam. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Volendam

Het huren van een Terras boot is een perfecte manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terrasboten zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee of drie Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, vooral bij verschillende generaties mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan 12 mensen, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel manieren zijn om te varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om in luxe te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen