Huur Terras boot in Groningen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Paterswolde, Haren, Bedum, Zuidhorn, Ten Boer, Noordhorn, De Punt, Roden, Winsum, Leek

De Terrasboot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Groningen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Groningen. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Groningen

Het huren van een Terras boot is een geweldige oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terrasboten onlangs weer aangeprezen door grote voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boten juist ideaal voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terrasboten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen