Huur een Terrasboot in Paterswolde

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Haren, Groningen, De Punt, Halfweg, Roden, Zuidlaren, Steenbergen, Leek, Zuidhorn, Hoogezand

Een Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Paterswolde

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Paterswolde. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Paterswolde

Het huren van onze Terras boat is een geweldige ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn Terrasboten juist perfect voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten gebruiken twee Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier enkele van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep aan boord samen bij een geplande activiteit te betrekken, zeker bij meerdere generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terras boten zijn passend en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om te gaan varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je een Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boat is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen