Een Terras Boot Huren in Winsum

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bedum, Noordhorn, Zuidhorn, Ten Boer, Groningen, Haren, Paterswolde, Halfweg, De Jouwer, Leek

De Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Winsum

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Winsum. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Terrasboot Huren in Winsum

Het online huren van een Terrasboot is een geweldige manier om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn Terrasboten juist perfect voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot onze organisatie in staat om een luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee of drie Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen