Een TerrasBoot Huren in Ten Boer

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bedum, Groningen, Haren, Appingedam, Winsum, Hoogezand, Sappemeer, Paterswolde, Delfzijl, Zuidhorn

De Party Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Ten Boer

Een Party Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Ten Boer. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Party Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een lichte motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Ten Boer

Het online huren van onze Terras boot is een perfecte manier om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten onlangs meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terrasboten juist ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee (of drie) Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn ideaal en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, evenals coolboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen