Huur een Terras Boot in Haren

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Paterswolde, Groningen, De Punt, Halfweg, Hoogezand, Zuidlaren, Ten Boer, Sappemeer, Bedum, Roden

Een Terrasboot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Haren

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Haren. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Haren

Het online huren van onze Terras boot is een uitstekende ervaring om je waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn dit soort boten juist zeer geschikt voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier geven we een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen