Huur comfortabele Terras boot in De Punt

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Halfweg, Paterswolde, Zuidlaren, Haren, Roden, Groningen, Steenbergen, Hoogezand, Assen, Leek

Een comfortabele Terrasboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in De Punt

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in De Punt. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in De Punt

Het huren van onze Terrasboot is een geweldige ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn ze zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee of drie Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terrasboot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terrasboot is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen