Huur een Terras Boot in De Punt

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Halfweg, Paterswolde, Zuidlaren, Haren, Roden, Groningen, Steenbergen, Hoogezand, Assen, Leek

Een Terras Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in De Punt

Een Terras Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in De Punt. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in De Punt

Het huren van onze Terras boot is een perfecte ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terras boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn dit soort boten zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats twee of drie Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep mensen op een boot samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf passagiers, evenals coolboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende type boten zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen