comfortabele TerrasBoot Huren in Delft

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Oostbuurt, The Hague, Zoetermeer, De Lier, Schiedam, Bergschenhoek

De comfortabele Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Delft

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Delft. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleine motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Delft

Het online huren van onze Terras boat is een perfecte ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs meer aanbevolen door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn Terras boten juist ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terras boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er veel manieren zijn om te varen terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je een Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boat is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen