Een Terras Boot Huren in Nootdorp

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, The Hague, Bleiswijk, Bergschenhoek, Voorschoten

Een Terras Boat is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Waarom een Terras Boat Huren in Nootdorp

Een Terras Boat is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Nootdorp. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Terras Boat!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is een kleinere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Nootdorp

Het huren van een Terras boot is een geweldige manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen